Jouw online groei begint hier.

Op zoek naar een Freelance Online Marketeer?

Dan ben je bij mij op het juiste adres! Het inhuren van mij als freelance- of zzp online marketeer biedt jou kosteneffectieve expertise, flexibiliteit en snelle inzetbaarheid. Als zelfstandige professional breng ik gespecialiseerde kennis en een frisse blik, zonder de verplichtingen van een fulltime medewerker.

Gezicht achter Jimpact: Jimmy Koopmans
5/5
5.0 rating op Google
+31 6 29023666

Bellen mag ook!

Gezicht achter Jimpact: Jimmy Koopmans
Waarom ik?

Variërende ervaring in talloze branches

Mijn onderscheidende vermogen ligt in mijn diverse ervaring in verschillende branches en de allround aanpak. Ik omarm creativiteit en bied diensten als logo-ontwerp, website-ontwikkeling, huisstijlontwerp en videobewerking. Mijn creatieve geest is altijd actief en toegankelijk, wat mij in staat stelt om overal innovatieve oplossingen te bieden.

Persoonlijke aandacht

Ik luister graag naar jouw input, wensen en behoeften. Alleen dan behalen we allebei succes.

Creativiteit

Met ervaring in muziek produceren, video-editing en logo design staat mijn creatieve geest altijd aan.

Gezellig hoort erbij

Een lach of wat informatiefs tussen de werkdruk heen hoort erbij, toch?

Meten zit in mijn DNA

Cliché maar waar: meten = weten. Daarom heb je altijd inzicht in wat er met jouw uitgaven gebeurt.

Klanten waar ik voor heb mogen werken

Oog voor detail en professionele uitstraling

Een kijkje in mijn werk

Webdesign

Mijn eigen hobby als dj heeft ertoe geleid dat ik een website gebouwd heb. Events hosten maar ook een podium bieden voor (upcoming) dj’s is de core business.

Social Media

Opgegroeid met Twitter, Facebook en Instagram. Social media valt niet meer weg te denken. Actief interactie zoeken met je volgers is daarom cruciaal.

Allround

Geen idee waar je moet beginnen? Geen probleem. Mijn aanpak is allround ingericht op basis van een weldoordachte strategie die we samen beschrijven.

Data Analytics

Voorheen Google Analytics, nu Looker Studio. Zicht op cijfers houden en daarop bijsturen hoort bij mijn wekelijkse activiteiten. Ook maandelijks rapporteren.

Tools waar ik mee werk

Dagelijkse activiteiten

Een gemiddelde werkdag ziet er zo uit

☕️ 09:00 uur

Ik begin de dag met een overzicht van lopende projecten en prioriteiten in mijn favoriete projectmanagement tool Trello. Ik lees mijn mails na en beantwoord waar mogelijk direct. Ik maak een to-do lijst aan voor de dag en prioriteer.

🗓️ 10:30 uur

De perfect tijd voor een klantmeeting. Hierin bespreken we de voortgang, komende zaken en nieuwe ideeën. Met de nieuwe input en vragen die uit dit gesprek komen herstructureer ik Trello vervolgens weer.

🎯 11:30 uur

Net voor de lunch werk ik aan het optimaliseren van digitale marketingdiensten, zoals het finetunen van advertentiecampagnes, het controleren van SEO-prestaties, en het beoordelen van e-mailmarketingresultaten.

⚡️ 13:00 uur

Na de lunch is het beuken geblazen! Nieuwe brandstof in het systeem en gaan. Nu werk ik aan het creëren van inhoud voor de klant, zoals e-mail nieuwsbrieven, social media-updates, of marketingteksten.

✍️ 14:30

Meestal gebruik ik de middag voor tijd besteden aan creatieve taken, zoals het ontwerpen van nieuwe advertenties, schrijven van blogartikelen, of het creëren van visuele inhoud voor sociale media.

🔧 16:00 uur

Waar mogelijk besteed ik het laatste uur of anderhalf van de werkdag aan het bijsleutelen van de belangrijkste taken van die dag. Daarnaast maak ik direct een checklist aan met de verwachte to-do's voor de eerstvolgende werkdag!

Mijn andere diensten

Mijn kennis is in de afgelopen jaren aan bureau- en klantzijde sterk gegroeid. Juist door de variatie aan opdrachten en de dynamische omgevingen heb ik mij ontwikkeld tot een echte allrounder. Wil je gebruik maken van specifieke diensten? Dat is natuurlijk mogelijk!

SEA

Ook wel Search Engine Advertising genoemd: met doelgerichte advertenties bereik je geïnteresseerden of onbekenden van jouw bedrijf. Ik help jou aan je doel om meer bezoekers te trekken en meer omzet te genereren.

SEO

Het optimaliseren van websitecontent is van groot belang. Ik help je bij het verbeteren van de techniek en autoriteit van je website. We gaan samen topposities behalen in zoekmachines en vindbaar worden op alle relevante zoekwoorden.

Webdesign

Heb jij een website nodig of ben je ontevreden over jouw huidige website? Daar help ik je graag bij. Mijn licentie bij Elementor Pro en mijn creatieve geest brengt jouw website tot leven.

E-mail marketing

Het bereiken van de al bestaande klanten met nuttige en aantrekkelijke content. Met winacties, blogs, kortingsacties en meer zorgen we dat bestaande klanten écht meerwaarde hebben aan de nieuwsbrief.

Content marketing

Met up-to-date know-how over de trends op content gebied zorg ik dat jouw doelgroepen getriggerd raken. Reels, TikTok video's, blogs, webinars of nieuwere vormen van content: niets is te gek! Content moet boeiend zijn en de gebruiker wat opleveren in plaats van kosten.

Social Media Marketing

Misschien wel het belangrijkste van alle marketing kanalen. Bereik, naamsbekendheid en engagement genereren doe ik graag voor jouw business. Professionele en waardevolle posts, maar ook interactie door middel van polls en andere stickers in stories leveren interactie op.

Data Analytics

Data is ongelooflijk belangrijk. Met tools als Looker Studio, Google Analytics en statistieken uit Google Ads of Meta kijk ik kritisch naar jouw cijfers. En bovenal: aan het einde van de maand krijg je een rapportage. Je wilt natuurlijk wel weten wat jouw uitgaven opleveren. Waar mogelijk sturen we bij!

Huisstijl en design

Het creëren van aantrekkelijke marketing uitingen die consistent zijn met jouw merk is essentieel. Branding is allesomvattend. Met tools als Canva, CapCut en bijvoorbeeld Adobe maak ik professionele uitingen waar jouw klanten zich in kunnen herkennen. Mijn oog voor detail geeft jouw business de boost die het nodig heeft.

Artikelen over online marketing

Lokale SEO voor bedrijven

Lokale SEO strategieën voor bedrijven: domineer Google Mijn Bedrijf

Lokale SEO is cruciaal voor bedrijven die zich richten op klanten in een specifieke geografische regio. Door het optimaliseren van je lokale vindbaarheid en Google Mijn Bedrijf-profiel kun je de ...
Lees blog
Content Marketing blog op Jimpact.nl

Ontdek de top Content Marketing trends in 2023

In de snel veranderende wereld van digitale marketing is het cruciaal om up-to-date te blijven met de nieuwste trends. Als het gaat om contentmarketing, evolueren de strategieën en benaderingen voortdurend. ...
Lees blog
Jimpact | Chatbots als onderdeel van jouw marketingstrategie

Conversational Marketing met Chatbots: Voordelen en voorbeelden

Conversational marketing is een innovatieve benadering waarmee bedrijven in realtime gesprekken aangaan met hun klanten. Hierbij spelen chatbots een cruciale rol. In dit artikel gaan we dieper in op de ...
Lees blog
Google op een computer

Veelgestelde vragen over freelance online marketeers

De kosten voor een freelance marketeer variëren sterk, afhankelijk van ervaring, specialisatie en locatie. Gemiddeld liggen de uurtarieven tussen de €50 en €100. Voor projecten kunnen tarieven ook op projectbasis worden afgesproken, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het werk bepaalt dat het bedrag. Mijn kennis en expertise huur je al in vanaf €40 per uur.

De duur kan variëren, maar projectmatige samenwerkingen kunnen enkele weken tot maanden duren. Heb je simpelweg 1 dag hulp nodig? Geen probleem, ook daar help ik graag bij.

Taken omvatten strategieontwikkeling, sociale media beheer, SEO-optimalisatie, content creatie en campagnebeheer. Mijn kennis is breed ingesteld en heb toegang tot vele kennisbanken. Geen vraag blijft daarom onbeantwoord.

Ja, veel freelancers bieden training en kennisoverdracht als onderdeel van hun dienstverlening. Zo’n training verzorg ik met liefde.

Bekijk het portfolio van de freelance online marketing specialist, vraag naar eerdere projecten en referenties, en bespreek specifieke ervaring in relevante sectoren. Mijn werk kun je bekijken via deze pagina.

Maak impact!

Scroll naar boven
Open chat
1
Hulp nodig?
Privé gesprek met Jim
Hi jij daar! Kan ik je ergens bij helpen?