Jouw online groei begint hier.

Op zoek naar een Freelance SEO Specialist?

Je hoeft niet verder te zoeken, dat scheelt! Je kunt namelijk gemakkelijk, snel en flexibel starten door mij in te huren. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie, premium tools die ik gebruik en mijn frisse blik zorg ik dat jij binnen no-time hoger rankt in de zoekmachines!

Betaalbaar, vriendelijk, flexibel en transparant. Daar sta ik voor.

Gezicht achter Jimpact: Jimmy Koopmans
5/5
5.0 rating op Google
+31 6 29023666

Bellen mag ook!

Gezicht achter Jimpact: Jimmy Koopmans
Waarom ik?

Variërende ervaring in talloze branches

Mijn kracht ligt in mijn veelzijdige achtergrond, waarin ik diverse sectoren heb verkend en een holistische aanpak hanteer. Ik waardeer originaliteit en lever een breed scala aan diensten, waaronder het ontwerpen van logo's, het ontwikkelen van websites, het creëren van huisstijlen en het bewerken van video's. Mijn creatieve denkwijze is voortdurend actief en open, waardoor ik in staat ben vernieuwende oplossingen te bedenken in elke situatie.

Persoonlijke aandacht

Ik luister graag naar jouw wensen en behoeften. Samen behalen we succes!

Creativiteit

Met ervaring in muziek produceren, video-editing en logo design staat mijn creatieve geest altijd aan.

Gezellig hoort erbij

Samen lachen en een duurzame relatie opbouwen - hoe mooi is dat?

Meten zit in mijn DNA

Cliché maar waar: meten = weten. Daarom heb je altijd inzicht in wat er met jouw uitgaven gebeurt.

Maar... Wat doe je nou eigenlijk?

Zo ga ik te werk voor je

SEO Audit

SEO Audit

Eerst maak ik met behulp van mijn grote vriend SERanking een grote scan. Hier komen inzichten uit die we meenemen in de strategie.

Keyword onderzoek

Jouw business omvat talloze relevante keywords, zowel short-tail als long-tail. Wij kiezen degene met het hoogste zoekvolume en relevantie. Ook kijken we naar de concurrentie.

On page SEO

On-page SEO

Op jouw website kunnen een hoop optimalisaties gedaan worden. Zowel qua content als qua techniek. Zo zorg ik er voor dat je website optimaal scoort. Een zwaarwegende factor in SEO land!

Off-page SEO

Een andere belangrijke pijler in zoekmachine optimalisatie: linkbuilding. Simpelweg gezegd betekent dit dat we externe (relevante en autoritaire) websites laten verwijzen naar jouw website. En dat in de vorm van (vaak) gastblogs.

Rapporteren en bijsturen

Je wilt natuurlijk wel weten wat er allemaal van mijn ingezette uren terecht komt. Daarbij is geduld bij SEO wel van belang. Echter is het maandelijks rapporteren aan jou wel zo transparant. En op basis daarvan sturen we bij.

Klanten waar ik voor heb mogen werken

Kenjiro van der Laan
Kenjiro van der Laan
Samengewerkt bij Groovy Tech Records
Lees verder
Jaar lang gewerkt met Jimmy en altijd bewondering gehad voor zijn drive. Hij steekt tijd in zijn projecten om echt het uiterste er van te maken. Een persoon die zegt waar het op staat maar altijd met respect. Hele prettige samenwerking gehad!
Astrid Steelink
Astrid Steelink
Samengewerkt bij Forbo Flooring
Lees verder
Jimmy wist binnen no-time wat er nodig was om de zichtbaarheid en engagement te vergroten. Hebben goede online campagnes uitgewerkt waarbij zijn inzet, advies en analyses van grote waarde zijn geweest. Daarnaast is Jimmy een verbinder en weet alle stakeholder mee te nemen in de aanpak.
Steve Zonneveld
Steve Zonneveld
Samengewerkt bij Endeavour
Lees verder
Ik heb het genoegen gehad om de afgelopen jaren nauw samen te werken met hem en mijn ervaring met hem verdient alle lof. Zijn proactieve aanpak en bereidheid om actief bij te dragen maken hem een waardevolle aanwinst voor jouw organisatie. Hij benadert projecten altijd op een doordachte wijze, wat laat zien dat hij echt snapt hoe marketing werkt. Hij bedenkt niet alleen creatieve dingen, maar komt ook met strategische plannen. Kortom, een echte marketingexpert die effectieve oplossingen levert.
Karsten van Broekhoven
Karsten van Broekhoven
Samengewerkt bij Endeavour
Lees verder
Ik heb een prettige en persoonlijke samenwerking gehad met Jim, hij weet precies hoe hij jouw marketing effectief kan inzetten en richt zich goed om de doelen die jij wilt behalen. Een aanrader voor iedereen die effectieve marketing nodig heeft!
Kiara Karg
Kiara Karg
Samengewerkt bij LEQUAL
Lees verder
Heb in het verleden prettig samengewerkt met Jimmy. Hij komt altijd zijn afspraken na en is gemotiveerd!
Vorige
Volgende

Tools waar ik mee werk

Om goed aan de slag te kunnen maak ik gebruik van een breed scala aan tools. Om als freelance SEO marketeer mijn werk goed te kunnen doen, gebruik ik met name SERanking, MOZ, Google Keyword Planner, Google Tag Manager, Google My Business, Looker Studio en Google Analytics. Dit zijn de voordelen om samen te werken met mij  – je hoeft zelf geen tools of licenties aan te schaffen.

Op zoek naar meer?

Dat kan! In de afgelopen jaren heb ik mijn expertise aanzienlijk uitgebreid, zowel vanuit het perspectief van een bureau als vanuit het perspectief van de klant. Het divers scala aan opdrachten en de constant veranderende omgevingen hebben mijn vaardigheden divers en veelzijdig gemaakt. Als je specifieke diensten nodig hebt, ben ik daar natuurlijk beschikbaar voor!

SEA

Ook wel Search Engine Advertising genoemd: met doelgerichte advertenties bereik je geïnteresseerden of onbekenden van jouw bedrijf. Ik help jou aan je doel om meer bezoekers te trekken en meer omzet te genereren.

Allround Marketing

Wil je op alle vlakken van online marketing hulp inschakelen? Of heb je simpelweg te weinig kennis? Ben je net begonnen? Ik help je graag op weg!

Webdesign

Heb jij een website nodig of ben je ontevreden over jouw huidige website? Daar help ik je graag bij. Mijn licentie bij Elementor Pro en mijn creatieve geest brengt jouw website tot leven.

E-mail marketing

Het bereiken van de al bestaande klanten met nuttige en aantrekkelijke content. Met winacties, blogs, kortingsacties en meer zorgen we dat bestaande klanten écht meerwaarde hebben aan de nieuwsbrief.

Content marketing

Met up-to-date know-how over de trends op content gebied zorg ik dat jouw doelgroepen getriggerd raken. Reels, TikTok video's, blogs, webinars of nieuwere vormen van content: niets is te gek! Content moet boeiend zijn en de gebruiker wat opleveren in plaats van kosten.

Social Media Marketing

Misschien wel het belangrijkste van alle marketing kanalen. Bereik, naamsbekendheid en engagement genereren doe ik graag voor jouw business. Professionele en waardevolle posts, maar ook interactie door middel van polls en andere stickers in stories leveren interactie op.

Data Analytics

Data is ongelooflijk belangrijk. Met tools als Looker Studio, Google Analytics en statistieken uit Google Ads of Meta kijk ik kritisch naar jouw cijfers. En bovenal: aan het einde van de maand krijg je een rapportage. Je wilt natuurlijk wel weten wat jouw uitgaven opleveren. Waar mogelijk sturen we bij!

Huisstijl en design

Het creëren van aantrekkelijke marketing uitingen die consistent zijn met jouw merk is essentieel. Branding is allesomvattend. Met tools als Canva, CapCut en bijvoorbeeld Adobe maak ik professionele uitingen waar jouw klanten zich in kunnen herkennen. Mijn oog voor detail geeft jouw business de boost die het nodig heeft.

Artikelen over SEO

Lokale SEO voor bedrijven

Lokale SEO strategieën voor bedrijven: domineer Google Mijn Bedrijf

Lokale SEO is cruciaal voor bedrijven die zich richten op klanten in een specifieke geografische regio. Door het optimaliseren van je lokale vindbaarheid en Google Mijn Bedrijf-profiel kun je de ...
Lees blog
Video marketing blog | Jimpact

De opkomst van video marketing: succes met bewegend beeld

Video marketing is tegenwoordig een onmisbaar instrument voor bedrijven die online willen groeien. De opkomst van videocontent heeft de manier waarop merken zichzelf presenteren en met hun doelgroepen communiceren, drastisch ...
Lees blog
voice control, voice commands, ok google-2598422.jpg

De Impact van Voice Search op SEO

Spraakgestuurde zoekopdrachten winnen snel aan populariteit en vormen een revolutie in de manier waarop mensen online zoeken. Met de opkomst van virtuele assistenten zoals Siri, Google Assistant en Alexa, veranderen ...
Lees blog

Veelgestelde vragen over Freelance SEO Specialisten

Mijn uurtarief als SEO specialist is gebaseerd op de complexiteit van het project, de specifieke eisen en de omvang van de benodigde werkzaamheden. Maar om transparantie voorop te stellen kun je uitgaan van ongeveer €50 tot €70 per uur. Neem gerust contact met me op, zodat we uw behoeften kunnen bespreken en ik een passende offerte kan bieden.

Als SEO specialist focus ik me op het optimaliseren van websites om ze beter vindbaar te maken in zoekmachines. Mijn werkzaamheden omvatten onder andere het uitvoeren van grondige zoekwoordanalyses, het optimaliseren van on-page elementen, het creëren van hoogwaardige content en het opbouwen van relevante backlinks. Daarnaast houd ik voortdurend de laatste trends en algoritme-updates in de gaten om zo nodig bij te sturen.

Het behalen van resultaten hangt af van verschillende factoren, waaronder de huidige staat van de website, de competitie in jouw branche en de zoekwoorden waarop we ons gaan richten. Over het algemeen kunnen de eerste positieve veranderingen binnen 2 tot 6 maanden zichtbaar zijn. Het is belangrijk te begrijpen dat SEO een langetermijnstrategie is. Geduld is een schone zaak :).

Dat is natuurlijk een goede vraag. Dat begint eigenlijk allemaal bij mijn ervaring als SEO accountmanager bij Happy Horizon. Daar heb ik breed SEO kennis opgedaan en dit heb ik later (en nu nog steeds) uitgebouwd met behulp van cursussen op bijvoorbeeld Udemy.com. Maar ook Google Skillshop! Ik ontzorg jou graag in alles wat SEO betreft.

De facetten van SEO

Maak impact met SEO!

Scroll naar boven
Open chat
1
Hulp nodig?
Privé gesprek met Jim
Hi jij daar! Kan ik je ergens bij helpen?