Jouw online groei begint hier.

Op zoek naar een Webdesigner?

Komt goed uit, daar help ik je graag bij! 

De afgelopen jaren heb ik meerdere websites mogen opleveren met WordPress en mijn favoriete builder Elementor Pro. Of je nu een grote website nodig hebt met producten (e-commerce) simpelweg een professioneel visitekaartje nodig hebt: dit is allemaal mogelijk! 

Altijd betaalbaar, flexibel, naar wens ingericht en transparantie. Daar sta ik voor.

Gezicht achter Jimpact: Jimmy Koopmans
5/5
5.0 rating op Google
+31 6 29023666

Bellen mag ook!

Gezicht achter Jimpact: Jimmy Koopmans

Klanten waar ik voor heb mogen werken

Waarom ik?

Variërende ervaring in talloze branches

Mijn kracht ligt in mijn veelzijdige achtergrond, waarin ik diverse sectoren heb verkend en een holistische aanpak hanteer. Ik waardeer originaliteit en lever een breed scala aan diensten, waaronder het ontwerpen van logo's, het ontwikkelen van websites, het creëren van huisstijlen en het bewerken van video's. Mijn creatieve denkwijze is voortdurend actief en open, waardoor ik in staat ben vernieuwende oplossingen te bedenken in elke situatie.

Persoonlijke aandacht

Ik luister graag naar jouw wensen en behoeften. Samen behalen we succes!

Creativiteit

Met ervaring in muziek produceren, video-editing en logo design staat mijn creatieve geest altijd aan.

Gezellig hoort erbij

Samen lachen en een duurzame relatie opbouwen - hoe mooi is dat?

Meten zit in mijn DNA

Cliché maar waar: meten = weten. Daarom heb je altijd inzicht in wat er met jouw uitgaven gebeurt.

Inzicht in mijn taken

Dit kun je verwachten

Hosting regelen

Eerst gaan we zorgen dat je website gehost kan worden. Afhankelijk van de grootte van het project kiezen we hier o.a. hoeveel RAM-geheugen, hoeveel opslag en meer.

Domeinnaam claimen

Uiteraard willen we een passende domeinnaam voor jouw business kiezen. Gaan we voor .nl of voor .com? En is het handig om een main keyword met zoekvolume in de domeinnaam te verwerken?

Website installeren

De website moet geïnstalleerd worden. De grote lijnen qua opmaak en design komen hier aan bod. Maar ook gebruikers die in moeten kunnen loggen als er zaken aangepast moeten worden. 

Plug-ins installeren

Er is een hele hoop plugins binnen WordPress. Dat kan het overweldigend maken om te weten waar je moet beginnen. Gelukkig heb ik de kennis en licenties in huis om jouw website optimaal te laten presteren.

Webdesign

Het leukste gedeelte is aangebroken: de website bouwen. Samen met jouw feedback en mijn creativiteit komt de website stukje voor stukje tot leven. De huisstijl komt naar voren en er wordt gewerkt aan de paginalaadsnelheid. 

Neem een kijkje in mijn werk

Websites ontwikkeld door mij

Andere service nodig?

Dat kan! In de afgelopen jaren heb ik mijn expertise aanzienlijk uitgebreid, zowel vanuit het perspectief van een bureau als vanuit het perspectief van de klant. Het divers scala aan opdrachten en de constant veranderende omgevingen hebben mijn vaardigheden divers en veelzijdig gemaakt. Als je specifieke diensten nodig hebt, ben ik daar natuurlijk beschikbaar voor!

SEA

Ook wel Search Engine Advertising genoemd: met doelgerichte advertenties bereik je geïnteresseerden of onbekenden van jouw bedrijf. Ik help jou aan je doel om meer bezoekers te trekken en meer omzet te genereren.

Allround Marketing

Wil je op alle vlakken van online marketing hulp inschakelen? Of heb je simpelweg te weinig kennis? Ben je net begonnen? Ik help je graag op weg!

SEO

Het optimaliseren van websitecontent is van groot belang. Ik help je bij het verbeteren van de techniek en autoriteit van je website. We gaan samen topposities behalen in zoekmachines en vindbaar worden op alle relevante zoekwoorden.

E-mail marketing

Het bereiken van de al bestaande klanten met nuttige en aantrekkelijke content. Met winacties, blogs, kortingsacties en meer zorgen we dat bestaande klanten écht meerwaarde hebben aan de nieuwsbrief.

Content marketing

Met up-to-date know-how over de trends op content gebied zorg ik dat jouw doelgroepen getriggerd raken. Reels, TikTok video's, blogs, webinars of nieuwere vormen van content: niets is te gek! Content moet boeiend zijn en de gebruiker wat opleveren in plaats van kosten.

Social Media Marketing

Misschien wel het belangrijkste van alle marketing kanalen. Bereik, naamsbekendheid en engagement genereren doe ik graag voor jouw business. Professionele en waardevolle posts, maar ook interactie door middel van polls en andere stickers in stories leveren interactie op.

Data Analytics

Data is ongelooflijk belangrijk. Met tools als Looker Studio, Google Analytics en statistieken uit Google Ads of Meta kijk ik kritisch naar jouw cijfers. En bovenal: aan het einde van de maand krijg je een rapportage. Je wilt natuurlijk wel weten wat jouw uitgaven opleveren. Waar mogelijk sturen we bij!

Huisstijl en design

Het creëren van aantrekkelijke marketing uitingen die consistent zijn met jouw merk is essentieel. Branding is allesomvattend. Met tools als Canva, CapCut en bijvoorbeeld Adobe maak ik professionele uitingen waar jouw klanten zich in kunnen herkennen. Mijn oog voor detail geeft jouw business de boost die het nodig heeft.

Wat klanten en collega's zeggen

Kenjiro van der Laan
Kenjiro van der Laan
Samengewerkt bij Groovy Tech Records
Lees verder
Jaar lang gewerkt met Jimmy en altijd bewondering gehad voor zijn drive. Hij steekt tijd in zijn projecten om echt het uiterste er van te maken. Een persoon die zegt waar het op staat maar altijd met respect. Hele prettige samenwerking gehad!
Astrid Steelink
Astrid Steelink
Samengewerkt bij Forbo Flooring
Lees verder
Jimmy wist binnen no-time wat er nodig was om de zichtbaarheid en engagement te vergroten. Hebben goede online campagnes uitgewerkt waarbij zijn inzet, advies en analyses van grote waarde zijn geweest. Daarnaast is Jimmy een verbinder en weet alle stakeholder mee te nemen in de aanpak.
Steve Zonneveld
Steve Zonneveld
Samengewerkt bij Endeavour
Lees verder
Ik heb het genoegen gehad om de afgelopen jaren nauw samen te werken met hem en mijn ervaring met hem verdient alle lof. Zijn proactieve aanpak en bereidheid om actief bij te dragen maken hem een waardevolle aanwinst voor jouw organisatie. Hij benadert projecten altijd op een doordachte wijze, wat laat zien dat hij echt snapt hoe marketing werkt. Hij bedenkt niet alleen creatieve dingen, maar komt ook met strategische plannen. Kortom, een echte marketingexpert die effectieve oplossingen levert.
Karsten van Broekhoven
Karsten van Broekhoven
Samengewerkt bij Endeavour
Lees verder
Ik heb een prettige en persoonlijke samenwerking gehad met Jim, hij weet precies hoe hij jouw marketing effectief kan inzetten en richt zich goed om de doelen die jij wilt behalen. Een aanrader voor iedereen die effectieve marketing nodig heeft!
Kiara Karg
Kiara Karg
Samengewerkt bij LEQUAL
Lees verder
Heb in het verleden prettig samengewerkt met Jimmy. Hij komt altijd zijn afspraken na en is gemotiveerd!
Vorige
Volgende

Tools waar ik mee werk

Om mijn werk goed te kunnen doen voor jou, beschik ik over een breed scala aan handige (en betaalde) tools. Zo kan ik jouw website bieden wat het nodig heeft om professioneel en naar jouw wens te ogen. Dit zijn de voordelen om samen te werken met mij  – je hoeft zelf geen tools of licenties aan te schaffen.

Veelgestelde vragen over webdesign

Een webdesigner richt zich met name op de layout en het functionele ontwerp van websites, inclusief kleuren en grafische elementen. Met mijn creatieve blik en pro-licenties kan ik jouw website binnen een paar klikken al professioneel eruit laten zien. Maar ook animaties maken jouw website nog aantrekkelijker. Ik let altijd op CRO-elementen.

De kosten van een webdesigner variëren, afhankelijk van ervaring en projectcomplexiteit. Freelancers vragen gemiddeld €30-€100 per uur, terwijl marketingbureaus projectprijzen hanteren, variërend van enkele honderden tot duizenden euro’s. Mijn uurtarief varieert tussen de €50 en €75. Afhankelijk van de grootte van de website en verschillende wensen is dit tarief onderhandelbaar.

De bouwtijd van een website varieert heel erg, van enkele weken tot maanden, afhankelijk van de omvang en functionaliteiten. Wij kijken altijd samen naar de gewenste functionaliteiten en ik maak een grove schatting qua benodigde uren. Alle uren die ’te hoog’ ingecalcueerd zijn, breng ik niet in rekening.

De kosten voor het maken van een website zijn divers en hangen af van factoren zoals complexiteit, functionaliteiten en design. Voor eenvoudige sites beginnen de kosten vaak bij enkele honderden euro’s, terwijl complexe sites duizenden euro’s kunnen kosten. Zoals hierboven uitgelegd werk ik met ingecalculeerde uren gekoppeld aan een uurtarief. 

De kosten die ik in het voorstel omschrijf zijn altijd transparant en wat ruimer ingeschat. Maar het zal nooit duurder worden dan dat. Wel adviseer ik altijd te werken aan SEO, dat leg ik hier uit.  

Maak impact met jouw website!

Scroll naar boven
Open chat
1
Hulp nodig?
Privé gesprek met Jim
Hi jij daar! Kan ik je ergens bij helpen?