digital marketing in alle vormen en maten

Mijn werk in een notendop

Ik heb sinds het begin van mijn carrière aan een hele hoop projecten mogen werken. Websites, logo’s, huisstijlen, Instagram profielen, social media ads campagnes, SEA-campagnes en keyword analyses… Het schiet alle kanten op. Op deze pagina laat ik graag mijn (creatieve) werk zien.

Header Jimpact 'Mijn Werk'
+31 6 29023666

Bellen mag ook!

5/5
5.0 rating op Google
Header Jimpact 'Mijn Werk'
Jimpact | Werk: website groovy tech records
Website design

Groovy Tech Records

Met mijn eigen bedrijf host ik gemiddeld twee keer per jaar house events. Eind 2022 richtte ik dit bedrijf op en ben ik verantwoordelijk voor alle online marketing kanalen. Daarvoor dient content bedacht, gecreëerd en gepost te worden.

De website heeft alle benodigde functionaliteiten zoals een koppeling met WooCommerce, opgebouwd met WordPress en Elementor. Tijdens mijn werk bij Endeavour Heroes heb ik met toezicht van specialisten binnen no-time mijn website zelf opgebouwd. Nog altijd maak ik her en der tweaks en update ik de pagina’s.

Instagram als een Pro

Een sterk merk oogt ook sterk en professioneel op Instagram. Eén van de meest gebruikte mobiele applicaties om je merk tentoon te stellen. Een huisstijl moet daarom terugkomen en logisch staan!

Merchandise

Ik wilde mijn fans de mogelijkheid geven onderdeel uit te maken van de community. Daardoor had ik een koppeling met WooCommerce nodig en Mollie. Ook dat stel ik zo voor je in. 

TikTok is onmisbaar

Een jonge doelgroep, oftewel Gen-Z, bereiken… Daar is dit kanaal toch echt wel de aangewezen optie voor. Het valt niet weg te denken in een marketingstrategie. Wil je dat ik dit voor jou instel? Easy peasy!

Het gehele online marketing pakket

Voor één van mijn klanten Reinards Licht en Advies fungeer ik als een ware allround online marketeer. Logo design, huisstijl ontwerp, content marketing, social media beheer, maar ook website kon niet ontbreken. 

Zelfs traditionele marketing zoals flyers en visitekaartjes komen aan het licht en helpen bij de complete marketing invulling.

Offline marketing nog altijd waardevol

Flyer ontwerp nodig voor jouw bedrijf? Ik geloof in traditionele marketing! Aan de hand van verschillende feedback momenten komen we samen tot het gewenste ontwerp. 

Niet geheel onbelangrijk: een tracking UTM-code gekoppeld aan de QR op de flyer. Want alleen dan kun je meten!

Jimpact | Flyer ontwerp

Klanten waar ik voor heb mogen werken

Jimpact | Voorbeeld Pinterest Ads Forbo Flooring
Jimpact | Landingspagina Flotex campagne Forbo Flooring

Als 🕷️ in het web bij Forbo Flooring

Ik fungeer als een echte allrounder en heb daardoor van alle marketing facetten verstand. Of het nu het opbouwen van een Looker Studio (voorheen Google Data Studio) is, een Pinterest Ad opzetten, een voorbeeld voor LinkedIn Ads ontwerpen of een landingspagina ontwerpen. 

Jimpact | Looker Studio voor Forbo Flooring
Jimpact | Voorbeeld LinkedIn Ads Forbo Flooring

Email marketing

Email is nog altijd het hoogst converterende kanaal ten opzichte van bijvoorbeeld social media, website, SEA of SEO. Dat pak je natuurlijk met beide handen aan. En daarbij is het van belang de mails kritisch te bekijken op alle providers: Outlook, Gmail, Apple Mail en andere.

Jimpact | VONK Email Marketing

Event bezoekers van V⚡️NK

Door consistente en pakkende content in mailings te sturen naar bezoekers, blijf je top-of-mind. Meten en weten welke content werkt, is van groot belang!

Visueel overal sterk

Testen, testen en nog eens testen. Totdat de mail er op alle gebruikte kanalen (Gmail en Apple Mail in dit voorbeeld) perfect uit ziet!

Jimpact | Emailmarketing voor Groovy Tech Records

Maak impact!

Scroll naar boven
Open chat
1
Hulp nodig?
Privé gesprek met Jim
Hi jij daar! Kan ik je ergens bij helpen?